Επίσημα εγκαίνια για το εστιατόρια «Silar» στη Γλυφάδα

Το εστιατόριο «Silar», το οποίο διαθέτει ένα εξαιρετικό μενού που βασίζεται στη μοντέρνα ελληνική κουζίνα αλλά με αρκετές μεσογειακές επιρροές, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στο κέντρο της Γλυφάδας αισοδοξώντας να γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια των νοτίων προαστίων

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Βάνα Μπάρμπα, Χάρης Σιανίδης

Στην πολυσύχναστη πλατεία Εσπερίδων (Αρτέμιδος 3) στην καρδιά της Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του εστιατορίου «Silar», παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων και φίλων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό  και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας.

Η Ζέτα Δούκα και η  Άλκηστις Παπαδέα με την Jiang Zhuhui και τον σύζυγό της Zhao Weiren, ιδιοκτήτη του επενδυτικού ομίλου «Zhao Holding»

Η νέα γαστρονομική άφιξη στην πόλη σερβίρει ελληνικά πιάτα με μεσογειακές πινελιές και από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το «Silar» κέρδισε τις εντυπώσεις με την ποιότητά του.

Δημήτρης Κορρές, Zhao Weiren (ιδιοκτήτης του επενδυτικού ομίλου «Zhao Holding»), Κώστας Πηλαδάκης

Αποτελεί το πρώτο εστιατόριο Fine Comfort Food των νοτίων προαστίων που λειτουργεί σε πρότυπα και προδιαγραφές διακεκριμένων εστιατορίων του εξωτερικού και έχει καταφέρει ήδη καταφέρει, από την αρχή της λειτουργίας του, να αποκτήσει καλό όνομα για το φαγητό του.

O σεφ του «Silar» Άγγελος Μπακόπουλος με τη Νόνη Δούνια και την Άλκηστις Παπαδέα

Η ιδέα της δημιουργίας του ανήκει στον ιδιοκτήτη του επενδυτικού ομίλου «Zhao Holding» Zhao Weiren και στη σύζυγό του Jiang Zhuhui, καθώς και στην restaurant expert Άλκηστη Παπαδέα, ενώ η επιτυχία του οφείλεται στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γαστρονομική πρότασή του.

Ζέτα Δούκα, Χάρης Σιανίδης

Το μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος consult executive chef, Άγγελος Μπακόπουλος, κινείται σε μια βάση μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με μεσογειακές και διεθνείς πινελιές, μια κουζίνα τεχνική αλλά όχι άψυχη, γαστρονομική αλλά και comfort.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks