Ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port: ένα ακόμα αστέρι για το λιμάνι του Πειραιά

Ο Όμιλος Mitsis προσθέτει ένα ακόμα εντυπωσιακό ξενοδοχείο στη φαρέτρα του, το Mitsis N'U Piraeus Port. Πρόκειται για ένα αστικό lifestyle ξενοδοχείο 4*, που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά. Με ιδιαίτερα καλόγουστους χώρους, όπου η τέχνη παίζει κεντρικό ρόλο, 101 δωμάτια και σουίτες, το εκπληκτικό μπαρ-εστιατόριο Amber Cellar και ένα μπαρ στον 8ο όροφο, διεκδικεί με αξιώσεις να γίνει σημείο συνάντησης και αναφοράς στο μεγάλο λιμάνι. Για την προβολή του η οικογένεια Μήτση διοργάνωσε μια σειρά από λαμπερές εκδηλώσεις.

Αριστερά: Το ξενοδοχείο Mitsis N'U Piraeus Port βρίσκεται ακριβώς πάνω στο λιμάνι του Πειραιά. Δεξιά: Οι ιδιοκτήτες του Ομίλου Mitsis, Σταύρος, Χριστίνα και Τζένη Μήτση

Το νεοεγκαινιασθέν Mitsis N’U Piraeus Port αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα για το λιμάνι του Πειραιά, που ήρθε να καλύψει τις ανάγκες διαμονής και τις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών στο μεγαλύτερο επιβατικό λιμάνι στην Ευρώπη και ένα από τα σπουδαιότερα επιβατικά λιμάνια στον κόσμο.

To μπαρ-εστιατόριο Amber Cellar

Το εστιατόριο Amber Cellar: είναι ένα bar & restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου που προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοήμερη ελληνική γαστρονομική εμπειρία. Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό αλλά και σημείο συνάντησης για επισκέπτες, φίλους αλλά και συνεργάτες, το Amber Cellar Bar & Restaurant, προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με την υπογραφή του Chef Δημήτρη Στειακάκη, καθώς και μία λίστα αποκλειστικά με ελληνικά κρασιά.

Ακόμη, στον 8ο όροφο, στο 801 Rooftop Bar με θέα στο λιμάνι και τον Πύργο του Πειραιά, μπορεί κανείς να απολαύσει, εκτός από εξαιρετικό κρασί και finger food, κοκτέιλ με τις συνταγές του Mixologist Χρήστου Χουσέα.

Την ημέρα των εγκαινίων από αριστερά: Γιώργος Αλογοσκούφης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Τζένη Μήτση, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χριστίνα Μήτση, Ξανθή Μπερσή, Σταύρος Μήτσης, Γιάννης Μώραλης

Δίπλα στις πύλες Ε7/Ε8/Ε9 και στους τερματικούς σταθμούς κρουαζιέρας A, B και C, από όπου αναχωρούν πλοία και κρουαζιερόπλοια για τις Κυκλάδες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τους σταθμούς τρένου, μετρό και τραμ, παρέχοντας άμεση σύνδεση από τον Πειραιά με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το Mitsis N’U Piraeus Port λειτουργεί επίσης ως βολικό κομβικό σημείο για να εξερευνήσετε σημεία ενδιαφέροντος, όπως το Μικρολίμανο, το Πασαλιμάνι, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Μάκης Μάτσας, Νίκη Κεραμέως, Χριστίνα Μήτση, Άννα Αγγελικούση, Όλγα Κεφαλογιάννη Όλγα, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιάννης Μώραλης

Μετά τα εγκαίνια του Mitsis N’U Piraeus Port, η οικογένεια Μήτση διοργάνωσε μια σειρά από λαμπερά events προσκαλώντας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο, καθώς και το εκπληκτικό μπαρ-εστιατόριο Amber Cellar, που αισιοδοξεί να γίνει τόπος συνάντησης για ταξιδιώτες, λάτρεις του lifestyle και της γαστρονομίας .

Κώστας Βαρώτσος, Ιάσονας Μέγκουλας, Κωνσταντίνος Κακανιάς, Αλέξανδρος Σιμόπουλος

Έρρικα, Κορίνα, Ανδρέας και Ζήκα Μεταξά

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business