Μια Σεϊχα στην Αθήνα… και μια μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στη χώρα μας

Την Αθήνα επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες η διευθύντρια του Royal Path Luxury Society H, Rasha Feidi, προκειμένου να επιβεβαιώσει και επίσημα την παρουσία της Σεϊχα Shamma Bint Mohammed Bin Khalid Al Nahyan σε μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανώσει η πρόεδρος του «Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός», Εφη Παπαστυλου. Προς τιμήν της κ. Feidi παρατέθηκε γεύμα στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Έφη Παπαστύλου Rasha Feidi Shiraz Feidi
Η Rasha Feidi, διευθύντρια του Royal Path Luxury Society, έφτασε στην Αθήνα συνοδευομένη από τον σύζυγό της και επιχειρηματία Shiraz Feidi. Το ζεύγος υποδέχτηκε και φιλοξένησε στη χώρα μας η Εφη Παπαστυλου, πρόεδρος του «Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός» και γραμματέας της Academy Universal Global Peace of India.

Μαρία Κοτρώτσιου, Rasha Feidi, Έφη Παπαστύλου

Ο λόγος της επίσκεψης της κ. Feidi ήταν η επίσημη επιβεβαίωση από το γραφείο της Σεϊχα Shamma Bint Mohammed Bin Khalid Al Nahyan ότι θα παραστεί σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί στη χώρα μας το φθινόπωρο από τον «Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός».

Μάγδα Λιβέρη, Έφη Παπαστύλου, Rasha Feidi

Παράλληλα η κ. Παπαστύλου παρέθεσε γεύμα στο Golf τη Γλυφάδας προς τιμήν της κ. Feidi, η οποία είναι και η εκπρόσωπος του οργανισμού της στα Ηνωμενα Αραβικά Εμιράτα. Προσκεκλημένες στο γεύμα ήταν και αγαπημένες φίλες της οικοδέποινας, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις μιας και η σχεδιάστρια καπέλων Κατερίνα Καρούσου προσέφερε μερικές από τις ξεχωριστές δημιουργίες της, προκειμένου οι καλεσμένες να φωτογραφηθούν στον ανοιξιάτικο κήπο του Golf φορώντας τα καπέλα της και να έχουν όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Έφη Παπαστύλου, Rasha Feidi, Κατερίνα Καρούσσου

Το γεύμα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με χορηγό την ACS και την αντιπρόεδρό του Έφη Κουτσουρελη, ή οποία ήταν και παρούσα στην εκδήλωση. Αξίζει να αναφερθεί πως όλο το ποσό της δωρεάς διατέθηκε για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ.

Πέννυ Ζαγλαρίδου, Έλενα Βρεττού

Μαρία-Άννα Μαχαίρα, Δέσποινα Θανοπούλου, Έφη Κουτσουρέλη

Ντέμη Βερνίκου, Βάσω Τσίντζου

Μαριάνθη Καφετζή, Rasha Feidi, Έφη Παπαστύλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Βάσω Τσίντζου

Βάσω Τσίντζου, Μάγδα Λιβέρη, Στέβη Αγγούρα

Έλενα Βρεττού, Κατερίνα Αντωνοπούλου

Shiraz Feidi, Rasha Feidi

Έφη Παπαστύλου, Έλενα Κουλαουζίδου, Μαριάνθη Καφετζή, Κατερίνα Αντωνοπούλου

Μαριάννα Μαχαίρα, Σούλα Τζώρτζη, Έφη Παπαστύλου, Δέσποινα Θανοπούλου

Έφη Παπαστύλου, Έφη Κουτσουρέλη, Rasha Feidi, Ντέμη Βερνίκου

Μαρία Μιχαλοπούλου, Έλενα Κουλαουζίδου

Rasha Feidi

Rasha Feidi, Στέβη Αγγούρα

Rasha Feidi, Έφη Παπαστύλου

Papadakispres

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity