Ένα ξεχωριστό γεύμα για τη στήριξη των παιδιών του «ΧΑΡΑ»

Στον όμορφο κήπο του «Freud Oriental Kifissia» πραγματοποιήθηκε το ανοιξιάτικο φιλανθρωπικό γεύμα του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ» για τη στήριξη του έργου του σωματείου

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Έλζα Πατσαδέλη-Μαργαρώνη, Μαριλένα Μηναίδη, Βίκυ Τσουκαρίδη

Η Μαριλένα Μηναίδη, πρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ»  υποδεχόταν στην είσοδο του Freud Oriental Kifissia, τα μέλη και της φίλες του σωματείου που με την παρουσία τους υποστήριξαν εμπράκτως τους σκοπούς του.

Μαριλένα Μηναίδη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Οι κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ανθρώπων του «ΧΑΡΑ» για το καθιερωμένο, πλέον, ανοιξιάτικο γεύμα ήταν πολλές, γι΄αυτό και οι χώροι του εστιατορίου εσωτερικά και εξωτερικά ήταν κατάμεστοι, με τις περισσότερες να προτιμούν τα τραπέζια που βρίσκονταν στο καταπράσινο κήπο.

Μάιρα Τσαβλίρη, Πόπη Ροδοπούλου, Βάσω Φειδάκη

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του έργου του «ΧΑΡΑ», καθώς επίσης και η δημιουργία ενός δικτύου ευαισθητοποίησης ανθρώπων που θα ενισχύσουν την προσπάθεια ώστε το σωματείο να συνεχίσει να είναι ένα πρότυπο και ευέλικτο κέντρο που εξελίσσεται και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ενοίκων και των οικογενειών τους. Χορηγοί ήταν οι: ARTE, Μάριος Κάτσικας και Γιάννης Τσουκαρίδης.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Δέσποινα Κάτσικα, Μαριλένα Μηναίδη

Λίγα λόγια για το «ΧΑΡΑ»

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η«ΧΑΡΑ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο Γονέων, αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό. Προσφέρει φιλοξενία σε 57 άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη νοητική και την κινητική ικανότητα. Ιδρύθηκε το 1983 από γονείς για άτομα με βαριές αναπηρίες όπως Βαριά Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό, Εγκεφαλική Παράλυση, Σύνδρομο Down. Η δομή λειτουργεί όλο τον χρόνο παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στους ενοίκους του από καταρτισμένο προσωπικό.

Ράντα Γκανοτούρ, Μαριλένα Μηναίδη

Από τον Ιανουάριο του 2024, ξεκίνησε και η λειτουργία του κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη δομή και δίνει την ευκαιρία στους ωφελούμενους του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η Χαρά, να συμμετέχουν σε περισσότερα προγράμματα εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας, αθλητισμού, δημιουργικής απασχόλησης και πολλών εξωτερικών δραστηριοτήτων.
Ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι δωρεές σε είδος όπως: πετρέλαιο θέρμανσης, πάνες, τρόφιμα, είδη καθαριότητας (σαμπουάν-αφρόλουτρα).

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ
Email: info@kea-hara.gr https://www.kea-hara.gr/

Ελένη Παπαδοπούλου, Έμυ Λιβανίου, Ναλίτα Καρέρ, Λίτσα Λάβδα

Μαριλένα Μηναίδη, Όλγα Κομνηνού, Βάνα Δελούδη

Μάγδα Λιβέρη, Φάιη Γουρλή

Αλεξία Διβάνη, Έλζα Πατσαδέλη-Μαργαρώνη

Σοφία Βαχάρη, Νινέτα Βαφειά

Μιλένα Τσαβλίρη, Μαζντ Σαμάν

Έλζα Πατσαδέλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Βαφειά, Μάγδα Λιβέρη

Αικατερίνη Λαλαούνη, Ράνια Φιλίππου, Μαχασίν Αλκάσλοκ, Άννυ Πετράκη, Μαζντ Σαμάν

Valerie Meijer, Βάνα Λαβίδα, Μιλένα Τσαβλίρη

Αλεξία Διβάνη, Δέσποινα Κάτσικα, Νάταλι Συγγελίδη, Σοφία Βαχάρη

Μαριλένα Μηναίδη, Ιλεάνα Μακρή

Μαριλένα Μηναίδη, Άννα Μαμιδάκη

Μαρία Καρδάμη, Παναγιώτα Δρασιούδη-Λύρα

Μαριλένα Μηναίδη, Νίνη Φιλίνη

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ελένη Δενδρινού, Άδα Σταματάτου, Μαριλένα Μηναίδη

Βίλμα Σουτζόγλου, Όλυ Κατσάμπα

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Έλζα Πατσαδέλη-Μαργαρώνη, Μαριλένα Μηναίδη, Βίκυ Τσουκαρίδη

Το δώρο του «ΧΑΡΑ» στις καλεσμένες ήταν ένα γλαστράκι με βασιλικό

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity